Italijanske torbe za poslovne muškarce

torba

Italijanske torbe za poslovne muškarce

Skoro svaki posao u 21. vijeku ne može da se zamisli bez laptopa i pametnih telefona. Torbe za laptop postale su svakodnevica većini muškaraca u poslovnom svijetu. Gdje god da se nalazite ili ukoliko putujete one su vam potrebne. Proizvođači ovih korisnih i modnih dodataka iz godine u godinu trude se svojim korisnicima da obezbjede što praktičnije torbe.

Tako je i italijanska kompanija GUCCI plasirala na tržište posebne torbe namjenjene prvenstveno poslovnim muškarcima sa stilom. Napravljene su većinom tako da u njima imate posebne pregrade za laptop, ali i za vaš pametni telefon i slične uređaje. Ove sezone dominiraju torbe u crnoj boji, najviše crne kožne.

gucci torbice

Praktično je da torbe možete zakopčati na vrhu te da unutar njih imate nekoliko pregrada za sve potrebne stvari koje se unutra nalaze. Na njima su duple ručke, ali i veliki kaiševi ukoliko ipak praktikujete da torbu nosite na ramenu. Linije su pravilne, jednostavne, na nekim od njih možete uočiti znak proizvođača, ali ne upadljiv. Ukoliko ste zaista zavisni od moderne tehnologije u ovoj kolekciji možete pronaći i torbe sa duplim zatvaračem, tako da možete smjestiti i dva laptopa u vašu torbu.

Iako mnogi samo žene dovode u vezu sa otmenim torbama u kojima one drže stotinu ženskih “čuda”, to ne znači da su muškarcima torbe manje potrebne. Naime, trendovi se mijenjaju pa su tako i muške torbe velikih dimenzija sve više u modi. Više nećete morati da se patite s torbicama u koje vam jedva stanu ključevi i novčanik, moda radi za vas i donosi vam nove modne trendove. Oni prije svega podrazumijevaju da uz muški outfit obavezno ide jedna veća torba.

Bez obzira na to koju modnu marku volite, trebali bi da u svojoj kolekciji imate bar jednu kvalitetnu torbu koja vam može poslužiti u mnogim prilikama, kako poslovnim tako i onim svakodnevnim. Nemojte pretrpavati vaše male torbe i kačiti ih oko struka ili prsa, budite muškarac sa stilom, jer iza svakog uspješnog muškarca stoji elegantna torba.

gucci torbe

 

Kategorije: Lifestyle