Clio R.S. “Ange & Démon”

Clio R.S. “Ange & Démon” : Đavolski Clio sa licem anđela!

Renault Sport pokreće Renault Clio R.S. “Ange i demona”, u ograničenoj količini. Clio RS će dolaziti sa kup šasijom i opakom opremom. Isporučivat će se s dvije mat boja karoserije. Jedinstvena obilježja uključuju mat boju, crni krov, crni 18-inčni aluminijski naplatci, Bridgestone RE 050A gume i kožom tapecirana Recaro školjkasta sjedala.

Clio R.S. “Ange i demona” bit će predstavljen na sajmu automobila Lyonu, 7. oktobra 2011. a prva vozila bit će u salone za “Noć vještica”.

Ova mala zvijer svojim vlasnicima pružit će užitak u vožnji sa svojih 203 KS i sa specijalnom kup šasijom. Renault je za ovaj model pažljivo odabrao opremu kako vozču maksimalno pružio užitak u vožnji. Renault Clio R.S. “Ange & Démon” karakteriše i “bad boy” izgled, koji zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Za početak proizvodnja će krenuti u mat sivoj boji, a kasnije dolazi mat Toro Crveni Clio. Tu je i stražnji difuzor u F1 stilu. Stražnje strane i stražnja vrata su zatamnjena. Sjajne crne 18 “Interlagos” felge dolaze sa starijeg modela Mégane R26.R., a pokazuju crvene Brembo kočiona kliješta. Tu su i vrhunske Bridgestone RE50A gume.

Nazad, “Ange & Démon” logo na lijevoj strani stražnjeg prozora identificira ovaj ograničenoj serijski model, koji će biti napravljen u đavolskom broju, 666 primjeraka za čitav svijet.

Cijena u Francuskoj:  27, 990 €.

Kategorije: Noviteti