Hyundai HND-9 Concept 2013.

Hyundai HND-9 Concept

Hyundai HND-9 Concept 2013.

Hyundai je predstavo HND-9 koncept na sajmu automobila u Seulu. Ovaj model je preview naredne generacije Genesis kupe modela i kompanijin deveti koncept model. Njegov dramatični stil predstavlja evoluciju Fluidic Sculpture dizajnerske filozofije i donosi produženi poklopac motora, moćne linije karaktera vozila, leptir vrata i rešetku motora heksagonalnog oblika.

Vozilo je postavljeno na 22“ inčne aluminijumske točkove sa kombinacijom materijala od ugljika. Automobil ima dvostruke ispušne cijevi na boje strane. Enterijer vozila je razvijen da obezbjedi luksuzni i moderni osećaj vožnje, sa sportskim sjedištima koja su različitih boja u zavisnosti od ugla pod kojim ih gledate.

Interface vozila je usmjeren ka vozaču i modeliran prema kokpitu. Ovaj kupe sa sistemom pogona na zadnje točkove pokreće 3.3-litreni turbo GDI motor sa 362 KS, a uparen je sa osmostepenom automatskom transmisijom. Dimenzije automobila iznose: Dužina 4695 mm, širina 1890 mm, visina 1340 mm i međuosovinsko rastojanje 2860 mm.

Kategorije: Koncepti