59Fifty predstavlja STAR WARS kačkete

star wars

Kačketi za ljubitelje Ratova zvijezda

Iz kompanije 59Fifty više ne dolaze samo bejzbol kačketi. Naime, ova poznata kompanija napravila je za proljeće 2014. godine seriju kačketa za ljubitelje Ratova zvijezda. Svi koji žele mogu da biraju između motiva R2-D2, C-3PO, Stormtrooper, kao i Boba i Jango Fetta. Cijena jednog ovakvog zanimljivog primjerka kreće se oko 100 dolara.

Kakčeti su se uvijek dovodili u vezu sa muškarcima koji vole sport i sportsku eleganciju. Dostupni su u raznim bojama, dezenima i materijalima. Tako da ukoliko je kačket vaš omiljeni odjevni predmet, odnosno, modni dodatak, još ako ste uz sve to i ljubitelj Ratova zvijezda na tržištu je plasiran proizvod upravo za vas.

Serijal naučno-fantastičnih filmova, reditelja George Lucasa, godinama ne izlaze iz mode. Napisane su knjige, napravljene su kompjuterske igrice, televizijske serije, ali se groznica Ratova zvijezda proširila i na mnoge druge oblasti. Priča Zvjezdanih ratova smještena je u daleki svemir, odnosno, negdje daleko u dalekoj galaksiji. Radnja je puna naučne fantastike, mitologije i arhetipskih motiva.

STAR WARS motivi namjenjeni su svim ljubiteljima Ratova zvijezda, bez obzira na uzrast.

 

Kategorije: Lifestyle