Mili by Mango – Specijalno izdanje gradskog automobila

seat mili by mango

Moda i automobili – dva povezana svijeta

Dizajneri SEAT-a i Mango su se udružili i stvorili Mili by Mango – specijalno izdanje gradskog automobila. Rezultat ove saradnje je jedno urbano vozilo sa trend bojama, tkaninama i završnom obradom. Ova dizajnerska radionica se veoma razlikuje od one u automobilskoj kompaniji. Očigledno, radi se o dva divergentna svijeta, ali zašto ne spojiti strast za dizajnom u obje sfere tako da vozite automobil sa najnovijom tehnologijom u kombinaciji sa najnovijim bojama i tkaninama?! Upravo sa ovim ciljem modna kompanija Magno i SEAT su stvorili MILi – gradski automobil koji je specijalno izdanje španskog brenda.

Modni svijet spaja se sa auto svijetom i donosi neke potpuno nove trendove kada je riječ o automobilima. Oba brenda su uzela grad Barselonu kao svoju inspiraciju. Ovaj grad na Mediteranu polahko postaje međunarodni inovacioni centar. Prema nedavno objavljenom izvještaju, Ernst & Young, Barselona je jedan od deset najvećih svjetskih gradova u privlačenju međunarodnih investicionih projekata. Najviše visoko cjenjeni aspekti su njen kvalitet života i kvalifikacije ljudskog kapitala.

seat dizajneri

U očima obje kompanije,  SEAT-a i Manga Barselona je sinonim za međunarodnu avangardu, multikulturu, grad koji živi dizajn i nudi kvalitet. Ovi atributi definišu duh oba brenda. “Moda i automobilski svijet imaju različite procese dizajna, ali su i isto vrijeme i jako paralelni svjetovi”, ističe Alehandro Mesonero-Romanos – šef dizajna u Seatu. On dodaje da su dizajneri “sunđeri koji upijaju sve oko njih tako da bi to saznanje na kraju mogli da pretvore u finalni proizvod”.

Kod SEAT Milija najvažnije je bilo da dizajn, boje i materijal ovog automobila donose dinamičnost, savremenost i mladost. Rezultat ovog zajedničkog kreativnog procesa je ovaj mali gradski automobil. Novi SEAT nudi boje poput bež, crne i sive, uz upadljiv enterijer i eksterijer. Automobil nudi mogućnost da okačite torbu o kuku, ili da spustite suncobran na ogledalu, ali i mnogu drugu dodatnu opremu.

seat i mango

Kategorije: Lifestyle