GUMA M na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru 

GUMA M na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru 

Na jednom od najznačajnijih sajmova u Bosni i Hercegovini, Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, uvoznik za Renault, Nissan, Daciju i prateću automobilsku opremu – GUMA M, predstaviće aktuelne automobilske novitete navedenih proizvođača. Sajam se održava od 10. do 14. aprila u Slobodnoj zoni Hercegovine, a GUMA M je pripremila posebne sajamske popuste.

Mostarski sajam privrede, koji će se ove godine održava po 21. put, već je afirmisan kao jedan od najznačajnijih u Bosni i Hercegovini. Ove godine vlada najveći interes izlagača, a njih preko 800 iz više od 20 zemalja svijeta i regije čine uglavnom subjekti iz: građevinske, elektro, drvne, informatičke, metalske, tekstilne, poljoprivredno-prehrambene, turističke i naravno automobilske industrije.

Boje moderne tehnologije današnjice automobilske industrije, kakve viđamo na svjetskim sajmovima automobila, brani mostarska kompanija GUMA M sa svojim brandovima: Renault, Nissan i Dacia. GUMA M će predstaviti sve važnije aktuelne automobile navedenih brandova, a pored automobilskih noviteta, mostarska kompanija će na svom štandu pokazati i raskošnu ponudu svjetskih proizvođača guma kao što su Bridgestone, Yokohama, Uniroyal, Matador itd.

Unutar GUMA M paviljona naći se Renaultovi noviteti poput Captura, Megana, Kadjara, Talisman i Koleos zatim Nissanovi moćni SUV modeli Qashqai i X-Trail, dok će posjetiteljima biti predstavljena i nova generacija najprodavanijeg bh. SUV modela Dacia Duster. Za ovaj proljetni sajam, GUMA M je za sve potencijalne kupce pripremila neponovljive sajamske cijene lagerskih vozila.

Sajam se održava na prostoru od 30.000 m2 u periodu od 10. do 14. aprila/travnja. Petak i subota, dva posljednja dana sajma GUMA M je rezervisala za promociju najnovije gume najvećeg svjetskog proizvođača Bridgestone – Turanza T005.

Kategorije: Vijesti