Novi Golf 8 uhvaćen objektivom foto aparata gotovo bez kamuflaže!

Golf 8

Novi Golf 8 uhvaćen objektivom foto aparata gotovo bez kamuflaže!

Potpuno novi Volkswagen Golf 8 bit će otkriven za nekoliko sedmica, a nakon fotografija na kojima se vidi novi model zakamufliran, ovog puta slike dolaze gotovo u bez ikakve zaštite.

Novi model iz Wolfsburga prolazi posljednja testiranja na javnim cestama pa je tom prilikom i fotografiran. Nove generacije imat će novu digitalnu kabinu, niz novih hibridnih pogonskih sklopova i suptilnu promjenu dizajna koji će biti evolucija dizajna Golfa 7.

Golf 8

Kabina novog Golfa značajno je izmijenjena. Umjesto standardnog ekrana koji se nalazi u centralnoj konzoli kod autktuelnog modela, Golf 8 imat će tanki vodoravni ekran koji će se samostalno nalaziti na centralnoj konzoli. Tu je i nova digitalna instrument tabla sa novom grafikom.

Golf 8

Oba nova ekrana neprimjetno su spojena u na centralnoj konzoli što sugeriše da će novi Golfov imati koncept sličan “Innovision” kokpita kakav je u Touareg modelu.

Golf 8

Novi Golf doživit će svoju najveću transformaciju u 45 godina postojanja jer se Njemačka marka priprema za implementaciju hibridne tehnologije.

 

Kategorije: Vijesti