Porsche BH sponzor Taekwondo saveza BiH

Porsche BH i Taekwondo savez BiH

Porsche BH sponzor Taekwondo saveza BiH

Porsche BH i Taekwondo savez BiH potpisali su ugovor o saradnji. Kao plod tog ugovora bh. kompanija pomoći će u organizaciji Taekwondo savezu BiH u organizaciji nekoliko turnira.

Ugovor su potpisali član predsjedništva Taekwondo saveza BiH Samir Šarić i direktor kompanije Porsche BH d.o.o Senad Olovčić.

“Zahvalni smo prestižnoj kompaniji Porsche BH d.o.o. što je prepoznala rad Taekwondo saveza BiH i rezultate koje smo postigli u posljednje vrijeme. Nastavljamo sa našim aktivnostima i pripremama za turnire i vrhunska takmičenja na kojima će nastupiti naši takmičari”, istakao je Samir Šarić.

„Porsche BH d.o.o. u sklopu svoje strategije stalne podrške sportu Bosni i Hercegovini, ovog puta se odlučila sa ponosom podržati najtrofejniji sport u Bosni i Hercegovini. Sigurni smo da će ovo biti jedan dobar početak saradnje. Svim našim sportistima želimo da nastave nizati uspjehe i donositi medalje svojoj domovini“, kazao je Senad Olovčić.

Podsjećamo da je u okviru kompanije Porsche BH nedavno lansiran i novi brend MOON, koji nudi potpuna rješenja za generisanje čiste energije i punjenje električnih automobila.

„Kako je naša kompanija lider u elektromobilnosti, tako i naši Taekwondo sportisti nižu medalje i šire pozitivnu energiju u našem društvu. Radosni smo jer smo pronašli poveznicu između pozitivne energije naših sportista i čiste energije koja će u budućnosti pogoniti naše električne automobile“, kazao je rukovodilac marke MOON za BiH, Haris Muratović.

Kategorije: Vijesti