Norbert Dentressangle naručio 530 kamiona Renault Trucks

livraison_norbert_dentressangle_cl

Norbert Dentressangle naručio 530 kamiona Renault Trucks

Renault Trucks je kompaniji Norbert Dentressangle uručio ključeve prvih 100, od ukupno 530 vozila sa oznakom „Guaranteed Made in France“ (Garantovano proizvedeno u Francuskoj).

Nakon testiranja sprovedenih u realnim radnim uslovima, vodeća evropska transportna i logistička kompanija bila je impresionirana tehničkim kvalitetima vozila, činjenicom da su proizvedena u Francuskoj i ekološkim karakteristikama motora DTI Euro 6. Kompanija Norbert Dentressangle se odlučila za modele Renault Trucks D i Renault Trucks T, koji nosi titulu Međunarodnog kamiona za 2015 godinu.

Norbert Dentressangle, vodeća evropska transportna i logistička kompanija sa najvećim voznim parkom u Evropi, potvrdila je svoje povjerenje u Renault Trucks, poručivši ukupno 530 vozila iz nove serije za nekoliko svojih evropskih filijala. Veći deo porudžbine čine tegljači iz serije T, koji će se koristiti za prevoz u regionalnom i međunarodnom transportu, dok je 100 kamiona iz serije D namijenjeno za distribuciju.

Ceremonija simboličnog uručenja ključeva održana je u sjedištu kompanije Renault Trucks u Tokom ceremonije svečanog uručenja, održane u sedištu kompanije Renault Trucks u mjestu Saint-Priest, Hervé Montjotin, izvršni direktor kompanije Norbert Dentressangle, objasnio je ovakvu odluku: „Isporuka nove Renault Trucks Euro 6 serije za mene predstavlja priliku da podsjetim javnost da Norbert Dentressangle i dalje ulaže u transportne aktivnosti, kojima se bavi već dugi niz godina. Kamioni koje koristimo za nas su od vitalnog značaja, jer nam omogućuju ispunjenje obaveza prema klijentima vezane za kvalitet, zatim obaveze prema našim vozačima vezane za udobnost i sigurnost i obaveze u vezi sa zaštitom životne sredine, koje ispunjavamo koristeći ekonomične motore koji ne zagađuju okolinu. Osim toga, ponosni smo što širom Evrope možemo promovisati oznaku „Garantovano proizvedeno u Francuskoj“, koju nosi proizvod napravljen upravo u onom delu Francuske gde je i naše sjedište.”

Predsjednik kompanije Renault Trucks, Bruno Blin je tom prilikom uzvratio: „Drago mi je što Norbert Dentressangle, francuska kompanija sa međunarodnom reputacijom, prepoznaje kvalitet vozila Renault Trucks T, proglašenog za Međunarodni kamion godine 2015. i podržava francusku proizvodnju. Naši kamioni su zaista u potpunosti proizvedeni u Francuskoj, u našim fabrikama smještenim u mjestima Blainville-sur-Orne, Bourg-en-Bresse i Lyon.”

Kategorije: Komercijalna vozila