O nama

Vrati se na početnu

Česta dilema proistekla iz okrilja suvremene logike jeste omjer forme i sadržaja koji čin temelj za argumentaciju i spoznaju svijeta koji nas okružuje. U proteklim godinama,  kao CARLANDER tim pokušavamo da Vama, posjetiocima web portala www.carlander.ba, otklonimo tu dilemu. Vjerujemo da Vi, posjetioci www.carlander.ba, beskompromisno uživate podjednako u formi i sadržaju portala.

CARLANDER portal produkt je vizije grupe profesionalaca, koji su svoju ljubav prema auto-moto sportu pretočili u vizuelno dopadljiv i sadržajno obuhvatan portal pristupačan svim ljubiteljima navedene discipline.

Namjera portala je da Vam na brz i pojednostavljen način pretrage pruži informacije o novitetima u automobilskoj industriji, realno ocijeni aktuelnu ponudu na tržištu automobila kako bi potencijalnim kupcima olakšao izbor vlastitog ”ljubimca na četiri točka”, te da Vam prenese utiske sa sajmova i promotivnih akcija proizvođača i ponuđača automobila u BiH i regiji.

Osvježavajući sadržaj propraćen je vizuelno dopadljivom formom i strukturom koja Vam olakšava pretragu i pomaže brzom pronalaženju neophodnih informacija. Kategorije u koje je podijeljena struktura sajta: Automobili, Motori, Sport, Testovi… imaju za cilj da Vam omogući pronalaženje tražene informacije jednostavnim klikom miša.

Posjećenost portala, podrška koju portal uživa od strane predstavnika renomiranih proizvođača automobila i opšta informisanost građana o njegovom postojanju govore u prilog činjenici da CARLANDER postavlja određeni standard izvještavanja iz svijeta auto-moto sporta koji je podjednako prihvaćen od strane vrsnih poznavalaca automobilske industrije, kao i ljudi kojima je potrebna tek ‘informacija više’.

Vjerujemo da ćete  i u budućnosti nastaviti da odajete priznanje za zalaganje cijelog CARLANDER tima intenzivno posjećujući naš portal, jer spona koja nas povezuje, ljubav prema auto-moto industriji, nije stvar prolazne prirode nego životno opredjeljenje.

Zahvaljujemo Vam se na dosadašnjoj podršci i radujemo se našim novim susretima na www.carlander.ba.

Naši klijenti i partneri

Porsche BiH: Porsche / Audi / Volkswagen / Škoda / Seat
Citroën
Opel
Renault
Nissan
Dacia
Peugeot
Kia
Hyundai

NIPEX d.o.o.
MetaSystem d.o.o.
Merchant Sumborg d.o.o
Cartech

Naša mala klinika
Auto servis “KUM”
MagazinAuto

Podržali smo…

E-GO Event Hrvatska
Drugi Street Style Show – District Edition
Peugeot klub BiH