Bentley Continental GT u još boljem izdanju Strasse Wheelssa

Bentley Continental GT Strasse Wheelss

Bentley Continental GT u još boljem izdanju Strasse Wheelssa

Bentley Continental GT nakon prerade u  Strasse Wheelssu mnogo je atraktivniji mlađim i sportski orijentisanim kupcima.

Kupci Bentleya obično odaberu sumorne boje, poput crne ili srebrne, ali sada super bogataši Continentala GT mogu kupiti u crvenoj boji sa vrhunskim Strasse Wheelss setom aluminijskih točkova.

Bentley Continental GT uglavnom se isporučuju u bojama koje ovaj automobil neće posebno isticati među drugim automobilima. No jedan od vlasnika odlučio je svoj automobil učini upadljivim i prepoznatljivim tako što ga je obojio u crvenu boju i postavio ga na veoma atraktivne sportske felge.

Strasse Wheelss je za ovaj automobil isporučio točkove koji su nazvani nazvanim SV1 Deep Concave FS. Dimenzije su im 10×22 inča na prednjoj osovini i 11,5×22 inča na zadnjoj, imaju dizajn s 10 krakova i sjajnu crno-crvenu završnu obradu.

Osim za živopisne boje ovaj Bentley Continental GT pokreće 6,0-litreni W12 motor s dvostrukim turbopunjačem koji isporučuje 626 KS i 900 Nm okretnog momenta. Povezan je s automatskim ZF mjenjačem, a snaga se prenosi na sva četiri točka. Sve je to dovoljno za ubrzanje od 0 do 100 km/h za 3,6 sekundi i postizanje maksimalne brzine od 333 km/h.

Kupci mogu odabrati i nešto slabiju verziju Continental GT modela s 4.0-litrenim V8 turbo motorom sa 542 KS i 770 Nm. On je 0,3 sekunde sporiji u ubrzanju od svog brata s W12 motorom, te postiže maksimalnu brzinu od 319 km/h.

Ovi točkovi se mogu ugraditi na brojne sportske automobile, a Strasse Wheelss je već opremio sa ovim točkovima modele kao što su McLaren 650S i 720S, Audi R8 V10 Spyder i Lamborghini Huracan. Dostupni su u različitim promjerima i širinama, od 18 do 24 inča i mogu se naručiti u različitim kombinacijama boja.

Cijena kreće od 7.500 USD za komplet, ne računajući gume.

Kategorije: Tuning, Vijesti