Besplatna kontrola amortizera u Unitrade centru Sarajevo

Monroe akcija_

Besplatna kontrola amortizera u Unitrade centru Sarajevo

Kompanija Unitrade d.o.o. Ljubuški u prostorijama svog prodajno-servisnog objekta u Sarajevu, na adresi Pijačna bb, u periodu od 29.05. do 07.06. 2014. godine, organizuje besplatnu kontrolu ispravnosti amortizera.

Pored toga, vlasnicima automobila kod kojih se otkrije dotrajalost amortizera, Unitrade nudi mogućnost kupovine novih amortizera renomirane marke Monroe uz čak 15 posto popusta.

Unitrade poziva sve vozače koji sumnjaju u ispravnost svojih amortizera, da se odazovu na akciju, te potpuno besplatno provjere ispravnost jedne od najvažnijih komponenti za besprijekorno funkcionisanje automobila, jer samo ispravni amortizeri garantuju maksimalno bezbjednu vožnju.

Amortizeri su vrlo bitan dio sistema ovjesa automobila, jer u kombinaciji sa oprugama apsorbuju udarce i neravnine sa podloge i čine vožnju udobnom, ali i sigurnom. Amortizeri su i bitan dio pasivne sigurnosti automobila, a njihova neispravnost drastično utiče na upravljanje i stabilnost vozila, te značajno produžava kočioni put.

Ne štedite na sigurnosti, već posjetite Unitrade centar Sarajevo u periodu od 29.05. do 07.06.2014. godine, svakim radnim danom od  08:00h do 17:00h i subotom od 08:00h do 13:00h, potpuno besplatno provjerite stanje vaših amortizera, te ih po potrebi zamijenite novim Monroe amortizerima po 15 posto nižoj cijeni.

Monroe akcija

Kategorije: Vijesti