Brčko 22. maja domaćin Tunerima iz cijele BiH i regiona

STREET STYLE SHOW plakat

Brčko 22. maja domaćin Tunerima iz cijele BiH i regiona

Na sastanku koji je održan početkom aprila sa predstavnicima kompanije Valvoline dogovorena je saradnja koja se dugo čekala. Ova kompanija je preuzela generalno sponzorstvo druge manifestacije “Street Style Show – District Edition” u sklopu Valvoline-ovog Road Show-a koji će biti u Brčkom 22. maja 2016. godine. Bitno je napomenuti kako se ovaj show održava u sklopu obilježavanja 150 godina Valvoline ulja.

Nakon prvog eventa u organizaciji Sound Master Team-a, Virtual Road magazina i BDC Televizije održanog prošle godine u sklopu manifestacije “Savski Cvijet 2015.” sve više ljudi prepoznaje trud i želju da se automobilistički entuzijasti ponovo okupe u Brčkom, što će i biti učinjeno u nedjelju 22. maja na platou Trga pravde, ispred zgrade CIPS-a.

“Sve u svemu, veselimo se novom event-u u našem gradu, veselimo se što učestvujemo u organizaciji istog. Sound Master Team i VR magazin su već pokazali šta mogu a sada je tu i Valvoline kao novi član ove porodice. Svima Vama želimo dobrodošlicu i VIDIMO SE NA 2. STREET STYLE SHOW-DISTRICT EDITION” poručili su organizatori.

Kategorije: Vijesti