Nissan i PlayStation otkrivaju viziju budućnosti

NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo

Nissan i PlayStation otkrivaju viziju budućnosti

Nissan je skinuo virtuelni pokrov sa NISSANA CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo, vizije Nissana vrhunskih performansi iz budućnosti. Stvoren je u uskoj saradnji sa stvaraocima Gran Turisma®, kompanijom Polyphony Digital, autora legendarne igrice na PlayStationu®.

NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo život je započeo kao projekt snova Nissanovih dizajnera koji su dobili odriješene ruke da za svoju garažu iz mašte Gran Turisma stvore superautomobil snova.

NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo (3)

Stvoren od strane tima mladih dizajnera kompanije Nissan Design Europe iz Londona, model je odmah izgledao tako dobro da su na njemu počeli sarađivati i inženjeri iz Nissanovog tehničkog centra u japanskoj Atsugi. Zbog toga NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo zapravo nudi uvid u to kako bi mogao izgledati Nissanov superautomobil budućnosti.

U julu će zaljubljenici u automobilizam te performanse moći isprobati iz prve ruke, kad će se model moći preuzeti u Gran Turismo®6, baš kao što se to moglo s modelima NISSAN GT-R i Skyline u prethodnim izvedbama legendarne igrice. To nasljeđe performansi i posvećenost poticanju adrenalina razlog su zbog kojeg u igrici ima više Nissanovih vozila nego onih bilo koje druge marke.

Međutim, kao stručnjak za automobilski dizajn u tri dimenzije, Nissan smatra da je stvarni svijet spreman za NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo.

NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo (2)

Kategorije: Vijesti