Nova poslovnica GUME M u Sarajevu 

Nova poslovnica GUME M u Sarajevu 

Za veoma kratko vrijeme uvoznik Renault i Dacia automobila, GUMA M, uredio je poslovanje prodajno-servisnog objekta u Nedžarićima na respektabilan zapadnjački nivo, te analogno svom poslovično prepoznatljivom profesionalizmu izgradio rejting poželjnog partnera. Shodno sve većim potrebama građana Sarajeva koji gravitiraju centru grada, GUMA M je otvorila novu poslovnicu u naselju Velešići.

Nova poslovnica kompanije GUMA M u Sarajevu otvorena je zbog potreba stalnih klijenata, ali i onih novih koji gravitiraju oko centra grada. Druga sarajevska poslovnica nalazi se u naselju Velešići i donosi poslovično prepoznatljivi profesionalizam poslovanja na koje su klijenti navikli u Renault i Dacia koncesiji u Nedžarićima.

Namjena nove poslovnice biće bazirana na servisiranju vozila svih marki. Adekvatno uređena infrastruktura posjeduje sve profesionalne alate i dijagnostiku za jedan moderan i povoljan multibrand servis, koji prati vrhunska usluga prema klijentima.

Pored brige o servisiranju vozila, klijentima će u novoj poslovnici biti dostupna i prateća oprema poput bogatog izbora aluminijskih felgi za sve marke vozila i guma poznatih svjetskih proizvođača kao što su: Bridgestone, Yokohama, Michelin, Uniroyal, Matador itd.

Ipak, klijenti koji žele skratiti potragu i još su deficitarni s vremenom, dosta konkretnih informacija o cijenama servisa i gumama s aktuelnim popustom do 30% mogu pronaći na specijaliziranim web portalima www.cijenaservisa.ba i www.cijenaguma.ba.

Kategorije: Vijesti