Porsche Happy Fest

Porsche Happy Fest

U petak 6. oktobra  i subotu 7. oktobra u  prodajnim salonima Porsche Sarajevo (VW, Audi, Seat, Škoda) održat će se “Porsche Happy Fest”.

Svi modeli  iz VW grupacije će u tom periodu biti dostupni po neponovljivim cijenama i uslovima finansiranja u saradnji sa Porsche leasingom. Finansirenje već od: NKS 3,99%  i EKS  5,65%. Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao i na vozila naručena prema specifikacijama kupaca, koji prihvate ponudu tokom Porsche Happy Festa.

Tokom 6.i 7. oktobra, svi vlasnici vozila brendova VW grupacije mogu obaviti besplatnu provjeru vozila i ostvariti uštede na servisne usluge i dodatnu opremu. Tu je i akcija na zimske gume Dunlop u iznosu od 10%. A to nije sve. Svako ko zakaže termin u Škoda servisu u periodu Porsche Happy Festa naš partner Shell mu pokalanja 5l ulja GRATIS  i poklon za lojalnost.

Prilikom kupovnine novog vozila po principu “Staro za novo“, uštede će iznositi i do 2.000,00 KM. Posjetioci će uz doplatu moći zamijeniti stari automobil bilo koje marke za vozilo iz bogate ponude automobila iz VW grupacije, i to po najatraktivnijim uslovima finansiranja na tržištu.

Drugi dan, 07.oktobra, održat će se Family day sa mnoštvom sadržaja za djecu i njihove roditelje.

Prodajni saloni će biti otvoreni u petak od 08-17h, te u subotu od 9-18h.

Kategorije: Vijesti