U Francuskoj proizvedeno 300.000 jedinica Citroën DS 3 modela

Citroen DS 3 - 300.000 primjeraka

U Francuskoj proizvedeno 300.000 jedinica Citroën DS 3 modela

Tristo hiljada broj je proizvedenih limuzina DS 3 u tvornici u Poissyju u Francuskoj. Tako je danas s proizvodne trake izašao 300 000. primjerak DS 3 biserne crne boje «Noir Perla Nera ». Riječ je o modelu koji krasi novi svjetlosni potpis Xénon Full LED, predstavljenom prije nekoliko sedmica. Tristohiljaditi primjerak modela DS 3 dokazuje uspjeh tog automobila koji posebno zavodi svojim jedinstvenim stilom, brojnim mogućnostima personalizacije, bogatstvom tehnoloških rješenja i voznim odlikama.

DS 3, prvi model DS predstavljen tržištu, uzburkao je duhove javnosti, a jednako tako i proizvodne procese. Naime, DS 3 se nudi s bogatom lepezom mogućnosti personalizacije, u dvobojnoj izvedbi, ili pak u personaliziranoj izvedbi koja kombinuje boje i ukrasne elemente. Bio je to pravi industrijski pothvat od samoga početka proizvodnje tog modela zbog uvođenja personalizacije u srce proizvodnog procesa. Dokaz uspješnosti pothvata vidi se upravo danas kad tristohiljaditi DS 3 s oznakom «Zagarantovano francusko porijeklo» izlazi s proizvodne trake u Poissyju!

300.000, broj je koji pokazuje značaj ovoga modela. Hvaljen zbog zavodljivog stila s brojnim mogućnostima personalizacije, otmjenosti, tehnologije i voznih obilježja koja sjedinjuju dinamičnost i udobnost, model DS 3 svaki dan uzbuđuje svoje vozače.

DS 3 nastavlja s novitetima, pa se tako 300.000. proizvedeni primjerak ističe novim svjetlosnim potpisom otkrivenim prošlog mjeseca. Potpis je dobiven novim svjetlima koja prvi put u svijetu sjedinjuju LED i xenonsku tehnologiju s novim pokazivačima smjera stupnjevanog paljenja, što je inovacija koja čuva stil modela DS 3, donoseá mu jedinstven i tehnološki napredan pogled.

Kategorije: Vijesti