Vrhunski opremljen novi Dacia Duster za 450 KM mjesečno

Novi Dacia Duster - Reklama

Vrhunski opremljen novi Dacia Duster za 450 KM mjesečno

Vrhunska opremljenost, provjeren dizelski motor i sposoban pogon na sve točkove ne moraju nužno značiti i visoku cijenu. Potvrđuje to Dacijin ultrapopularni SUV model Duster, najprodavaniji terenac na bosanskohercegovačkom tržištu, koji je u top izvedbi sa najbogatijim paketom opreme Laureate i pokretan 1.5 litarskim dCi motorom sa 110 KS, uparenim sa pogonom na sve točkove, dostupan uz mjesečnu ratu od tek 450 KM mjesečno.

Ova finansijska ponuda podrazumijeva rok otplate od 60 mjeseci, uz inicijalno učešće od 8.000 KM. Za navedeno učešće i mjesečnu ratu od 450 KM sljedećih pet godina, kupci dobijaju vrhunski opremljen terenac, sa petogodišnjom tvorničkom garancijom, koji između ostalog nudi ABS+sistem pomoći pri naglom kočenju, ESP kontrolu stabilnosti, centralno zaključavanje sa daljinskim upravljanjem, električno pokretana prednja stakla, klima uređaj, prednje i bočne zračne jastuke, Radio CD MP3 sa AUX, Bluetooth i USB konekcijom i putni kompjuter.

Novo izdanje proslavljenog rumunskog terenca donosi brojne novosti u skladu sa izgledom aktuelne game Dacia vozila, te donosi atraktivniju vanjštinu i potpuno obnovljeni enterijer, bogatiju serijsku opremljenost i veću udobnost, uz moderne motore, poput 1.2 litarskog četverocilindarskog TCe turbobenzinca sa 125 KS. Novi turbobenzinac sjajna je nadopuna robusnom 1.6 litarskom benzincu sa 105 KS, koji je sada dostupan i u izvedbi sa pogonom na plin, dok će okosnicu dizelske ponude i dalje činiti 1.5 litarski dCi u izvedbama sa 90 i 110 KS.

Više informacija o novoj finansijskoj ponudi za Duster potražite kod ovlaštenih Dacia koncesionara.

Kategorije: Vijesti