Michael Schumacher uskoro izlazi iz bolnice!

Motor Racing - Formula One World Championship - Brazilian Grand Prix - Preparation Day - Sao Paulo, Brazil

Michael Schumacher uskoro izlazi iz bolnice!

Nakon tri mjeseca nade da će se Michale Shumacher probuditi iz kome, ipak, nažalost dolaze loše vijesti koji smo se najviše pribojavali. Prema trenutnom Schumacherovom stanju, doktori ne vjeruju da će se probuditi iz kome, pa su započele pripreme o njegovom izmještanju u namjenski medicinski apartman u vlastitom domu.

Kako liječnici prognoziraju da se Michael vjerojatno neće probuditi iz kome, Michaelova supruga Corina odlučila je napraviti medicinski apartman. Na njega će potrošiti više od 12 miliona eura. Corinna želi da Michael bude što prije u svom domu i da ima najbolju moguću njegu. Želi biti stalno uz njega i njegovati ga.

Navijaci Schumi

Apartman će biti dio njihovog ljetnikovca u Švicarskoj koji se nalazi na obali Ženevskog jezera i vrijedi oko 33 miliona eura. Imat će najbolja medicinska pomagala i bit će potpuno prilagođen Schumacherovom stanju.

Danas (29.3.2014) navršilo se punih 3 mjeseca otkako je sedmerostruki prvak Formule 1 stradao na skijanju u Alpama. Prilikom pada snažno je udario je glavom zbog čega mu je mozak počeo oticati. Otkako leži u bolničkom krevetu, izgubio je 25% tjelesne mase,a Michaelova porodica, kao svi drugi dobri ljudi, nadaju se čudu te čekaju dan kada će otvoriti oči!

Teško je pronaći doktora koji je bolje upoznat u trenutno zdravstveno stanje Schumachera, a koji ima optimistične prognoze. Ipak, nadamo se, da će Schumacher na svoj konto upisati još jednu pobjedu, ovog puta u borbi za život i zdravlje!

Schumacher kape

Kategorije: Formula 1