Pobjednici u IWC-a u Areni

Pobjednici u IWC-a u Areni

Kao pobjednici prve Međunarodne utrke prvaka IWC održane u zagrebačkoj Areni ostat će zapamćeni Belohradski (juniorski kup), Pulić (nacionalni kup) i Miljević (međunarodni kup).
Prvak svih prvaka dobiven je vožnjom pobjednika nacionalnog i međunarodnog kupa te je titula najboljega pripala najproslavljenijem hrvatskom automobilistu Niki Puliću.

“Velika mi je čast biti dijelom ove utrke i čestitke organizatorima koji su imali hrabrosti ovakakav spektakl organizirati u Zagrebu, u Hrvatskoj!” kazao je Pulić. U nacionalnom kupu na kojem je nastupilo 16 vozača, drugo mjesto pripalo je Robertu Bradariću dok je trećeplasirani bio Mario Barović.

Od međunarodnih vozača najspretnijim na stazi pokazao se Boris Miljević koji je u finalnoj vožnji međunarodnog kupa pobjedio legendarnog Piera Longhija – koji je odvozio najbrži krug u dvorani.  Treće mjesto u ovom kupu pripalo je Luci Rosettiju.

Priliku za nastup dobili su i hrvatski juniori. Najboljim se dokazao Nikola Belohradski. Drugo mjesto osvojio je Bojan Tomić, a treće Kristijan Habulin.

Detaljne rezultate možete pročitati OVDJE.

Kategorije: Auto sport