PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT: #Unboring the future

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT: #Unboring the future

Dosada nije dio našeg nasljeđa, samostalnost ne znači isto što i jednoličnost, a energetska tranzicija ne može izbrisati 120 godina automobilske povijesti. Stoga vam PEUGEOT donosi e-LEGEND CONCEPT.

Ova uzbudljiva vizija budućnosti užitka u vožnji pretočena je u lik omiljenog, kultnog vozila. Prihvaćanjem realističnih, potpuno modernih načela, ovaj iskorak u budućnost automobila naglašava nasljeđe i eleganciju marke PEUGEOT.

#UNBORING THE FUTURE

Svjestan svoje važne uloge u okviru svake tehnološke revolucije, PEUGEOT pristupa energetskoj tranziciji sa stavom da tehnologija uvijek mora služiti užitku u vožnji.

Uzbudljiva budućnost je ona koja nudi bogat izbor u pogledu izvedbe linija, pogonskog sklopa ili načina vožnje. Istraživanje novih područja, odgovaranje na nove izazove, pustolovina marke PEUGEOT se nastavlja! Sjediniti učinkovitost, stav i emocije u svim našim vozilima obećanje je kojeg se čvrsto držimo i koje uvijek iznova potvrđujemo.

Ostvarenje te vizije je e-LEGEND CONCEPT! Riječ je o predmetu žudnje u pravom smislu riječi, koji naglašava slobodu kretanja i nudi beskonačan izbor užitaka: #UNBORING THE FUTURE.

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT bit će predstavljen je na Pariškom salonu automobila 2018.

Kategorije: Koncepti