Laguna Coupé facelift

Laguna Coupé facelift

Renault je svoj model Laguna Coupé blago dotjerao kako bi u 2012. godinu ušao kunkurentniji na vrlo zahtijevnom tržištu. Laguna Coupé dobila je nova prednja svjetla sa LED tehnologijom kao i nove 17-colne felge. Tu je i proširena paleta boja sa malim revidiranim vanjskim detaljima. Laguna Coupé pretrpila je izmjene i ispod lima, pa je tu nekoliko manjih izmjena mehanike i ponešto drugačiji izbor materijala u putničkoj kabini.

Motor je novi 2.0-litreni dizelaš pa bi tako ovaj dCi motor obogaćen stop/start i Energy Smart Management sisitemom trebao biti vrlo štedljiv s potrošnjom od 4.8 litara na 100 km i ekološki prihvatljiv zahvaljujući emisiji CO2 od 118 g/km.

Unutrašnjost automobila također je pretrpila estetske izmjene, pa je Laguna Coupé sada dobila mekaniju plastiku i drugačije materijale što podže dozu luksuza ali i kvaliteta. Multimedijalni sisitem je sada poboljšan pa je tako bogatiji za navigaciju. Laguna Coupé u prodaju trebala bi krenuti u februaru 2012. godine, sa startnom cijenom od 34.000 Eura.

Kategorije: Automobili