Mercedes C63 AMG Performance Studio Edition

Mercedes C63 AMG Performance Studio Edition

Iako pordaja modela C63 AMG ide dobro, Mercedes je ipak odlučio napraviti neke pozitivne promjene na ovom modelu, posebno za japanske kupce. Tako je odlučio da napravi ograničenu seriju modela C63 AMG performance Studio Edition, koji je namjenjen isključivo japanskom tržištu.

Promjene su zahvatile eksterijer u šta ulazi mat crna površina karoserije u kombinaciji sa 19 inčnim aluminijumskim točkovima, takođe crnoj boji koje na sebi imaju crvene ukrase. Tu je spojler poklopca prtljažnika, te jedinstveni ispušni sistem i crvene čeljusti kočnica.

Unutrašnjost automobila takođe su zahvatile promjene, pa po istom receptu primjenjena je ista kolor kombinacija kao i na vanjskom dijelu automobila. Mercedes-Benz dizajneri veći dio unutrašnjosti vozila presvukli crvenom i crnom kožom uz upotrebu crvenih štepova.

AMG takođe obezbjedio unaprijeđenje 6.2 litreni V8 motor kojem je povećavna snaga sa 457 KS na 487KS. Isporuka prvih primjeraka treba početi u novembru 2012. godine, a cijena će biti od 154.400 Eura.

Kategorije: Sportisti