Porsche 918 Spyder, nove informacije

Porsche 918 Spyder, nove informacije i slike

Revolucionarni Porscheov model 918 Spyder koji na tržište dolazi 2014. godine obišao je Nürburgring za 7:11 min. To je posljednja informacija koju je o njemu objavio Porsche. Kako nije objavljeno kompletno vrijeme nije ga moguće tačno pozicionirati na listi automobila koji su u tom brzinskom rangu, ali zato znamo kako je on u društvu Lexusa LFA Nürburgring Package i Donkervoort D8 RS.

Porsche je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio kako je njegov hibrid 918 Spyder Nürburgring obišao za 7:11 min. Ono što u ovoj priči nedostaje da bismo dobili kompletnu sliku o njegovoj izvedbi na Nordschleifeu jest podatak o tome je li to vrijeme postavio prototip i koji su pneumatici korišteni prilikom postavljanja vremena.

Uz Martini grafike koje smo već vidjeli, kupcima ovog hibridnog sportaša na raspolaganju bit će još nekoliko kombinacija laka od kojih je vjerojatno najspektakularnija ona koja oponaša tekući metal. Ona naravno neće biti ni jeftina pa će svi oni koji žele imati 918 Spyder u sivoj ili plavoj kombinaciji tog laka morati platiti dodatnih 5.000 eura.

Novi Porsche 918 Spyder bit će dostupan i s Weissach paketom opreme. Koliko će on koštati još uvijek je nepoznanica, no zna se kako on donosi sjedišta s pojasevima sa šest tački vezanja, potentniji kočioni sisitem i manju masu za 35 kg.

Kategorije: Sportisti