DS World u Parizu: Kuća Swarovski uz Divine DS

Citoren Divine DS - 05

DS Worldu Parizu: Kuća Swarovskiuz Divine DS

DS World u Parizu ugostio je kuću Swarovski uz Divine DS, konceptni automobil ukrašen slavnim kristalima. U tom novom postavu bit će predstavljen i nakit Nathalie Colin, umjetničke direktorice marke Swarovski, kao i posljednje kreacije DS otkrivene na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi: novi DS 5 i DS 21 Pallas‚ modelna godina 2015.’. Izložba se može posjetiti do 10. maja ove godine.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci ugostio studio Harcourt, pariški DS World osvaja modni teritorij saradnjom s kućom Swarovski. Na ovoj novoj izložbi posjetitelji će moći otkriti konceptni automobil Divine DS optočen slavnim kristalima. Usto će se predstaviti i kolekcija nakita Proljeće/Ljeto 2015. marke Swarovski. Nadalje, nakon što je završen međunarodni Salona automobila u Ženevi, DS World u Parizu ekskluzivno će ugostiti posljednje novitete Marke DS, među kojima je Novi DS 5 i DS 21 Pallas‚ modelna godina 2015.“.

Sajam automobila u Zenevi 2015 -620x400 - 034

Kreacije Nathalie Colin: Kolekcija proljeće/ljeto 2015. u duhu vremena

Na ovoj će izložbi biti predstavljena i kolekcija nakita Proljeće/Ljeto 2015. kuće Swarovski, nadahnuta vrtom iz snova. „Priroda je oduvijek bila posebno važna za Swarovski. Kolekcija Crystal Garden potvrđuje našu želju za savremenošću, zbog čega smo i odlučili stilizirati faunu, floru, insekte… kako bismo zadržali njihove fluidne i ženstvene linije i motive.”, rekla je umjetnička direktorica Nathalie Colin. Ona tako nudi vrlo aktualnu kolekciju prožetu glamurom i sjajem karakterističnim za kuću Swarovski.

Zajedno s tom kolekcijom bit će izložena i haljina DKNY, izrađena u sklopu dobrotvorne aukcije održane kao doprinos borbi protiv raka „The Little Black Dress” u New Yorku. Donna Karan kreirala je tu unikatnu haljinu na kojoj je radilo više od dvadeset krojačica kako bi u nju ušile dvije tisuće šesto kristala Swarovski. Riječ je o kreaciji jedinstvene elegancije koju će ljubitelji visoke mode moći ekskluzivno pogledati u izlogu DS World PARIS za vrijeme čitavog trajanja izložbe.

Novi DS 5 - 2015 - 03

Novi DS 5 I DS 21 Pallas‚ modelna godina 2015. – Ekskluzivno u salonu DS World u Parizu

Nakon njihove svjetske premijere na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi koji je upravo zatvorio svoja vrata, novi DS 5 i DS 21 PALLAS ‚modelna godina 2015.’ također će biti zvijezde proljetnog postava salona DS World PARIS.

Novi DS 5, utjelovljenje marke DS

Posjetitelji salona DS World imat će priliku otkriti Novi DS 5 – perjanicu marke DS – koji predstavlja identitet Marke ponajprije novim prednjim krajem, DS Wings, u čast starim modelima DS. Novi DS 5 nudi više statusa i karaktera. Krasi ga okomito postavljena i pomno oblikovana prednja maska s logotipom DS u sredini i svjetla s tehnologijom ‚DS LED Vision’.

Uz avangardan stil, dinamičan stav, profinjenost i posvećenost detaljima te ponudu naprednih tehnologija, Novi DS 5 ima sve atribute sadašnjih i budućih automobila marke DS. U unutrašnjosti, vozačevo mjesto nalik kokpitu opremljeno je 7“ ekranom osjetljivim na dodir najnovije generacije, koji omogućuje pristup paleti internetskih usluga. Kupci će već od lansiranja moći birati između pet učinkovitih motora koji nude snagu i energetsku učinkovitost.

Novi DS 5 - 2015 - 02

DS 21 Pallas‚ modelna godina 2015.: Podsjetnik na istoriski DS iz 1955.

Ta automobilska ikona, koja ove godine slavi 60. rođendan, čini nasljeđe Marke DS. Timovi dizajnerskog centra DS‚ doradili’ su DS 21 Pallas sa željom da spoje „nasljeđe i sadašnjost”. Stoga taj model „nosi“ plavu boju Encre usklađenu s bojom odabranom za lansiranje Novog DS 5, a u unutrašnjosta ga krasi poluanilinska koža „criollo” koja podsjeća na današnje najluksuznije izvedbe modela DS.

Kategorije: Lifestyle, Vijesti