Kaiš – nezaobilazan modni detalj za potpunu muževnost

guci kais

Koristan modni detalj za svakog muškarca

Hajde da pričamo o tom malom ukrasnom i funkcionalnom kaišu koji bi svaki muškarac trebao da ima u svojoj kolekciji. Bez obzira na to kojeg stila ste ljubitelj, modne kuće vam pružaju širok spektar modnih detalja koje možete da kombinujete sa svakom vrstom odjeće. Odijelo ne čini čovjeka, ali sigurno mnogo govori o njemu. Isto važi i za odabir kaiša, tako da ukoliko ste odabrali neki sa ukusom, sigurno nećete ostati neprimjećeni. Pored toga što je primarna uloga svakog kaiša da drži pantalone na jednom mjestu, ni ona druga nije zapostavljena  – u pitanju je naravno kaiš kao ukras.

crni kais

Modni stručnjaci smatraju da za svakog muškarca postoji savršen kaiš koji odgovara njegovom karakteru i njegovoj fizičkoj konstituciji. Modna industrija je zato lansirala mnoštvo različitih kaiševa za sve prilike, ali ono čega se brend GUCCI drži jeste klasika, elegancija sa stilom. Na raspolaganju su vam različiti oblici, kopče, boje, dužina i debljina GUCCI kaiša. Možete da birate između onih koji na sebi imaju jedva prepoznatljiv znak ovog brenda, do onih koji su cijeli prekriveni zaštitnom markom  brenda.

kais tanki

Stručnjaci takođe savjetuju da nikako ne birate velike, već naprotiv diskretnije i klasične oblike kopči, a onda i samih kaiševa. Manje je uvijek više. Još ukoliko ste sitnije građe veliki kaiš nikako nije dobar odabir za vas. Važno je znati da je kaiš samo modni dodatak i nikako ne treba pretjerivati sa velikim kopčama koje će toliko naglašavati vašu odjevnu kombinaciju da će vaš outfit djelovati kao da je potpuno bez ukusa.
guci brend

Najpopularniji su kaiševi izrađeni od kože, a oni su ujedno najčvršći i najduže mogu da vam služe. U kolekciji GUCCI ovog proljeća dominiraju boje crna, smeđa, ali i kaiševi sa italijanskim motivima, odnosno crvenom i zelenom bojom. Bijela boja je takođe popularna ukoliko znate da je pravilno uskladite u vaš outfit. Sa crnom bojom nikada nećete pogriješiti, ali lakovane dezene ostavite za svečane prilike. Stručnjaci savjetuju da tregere i kaiš nikada ne kombinujete zajedno.

Biti muškarac sa stilom nije teško, pa i ukoliko ne pratite modne trendove sebe bi trebalo da poznajete toliko da znate šta vam dobro pristaje, a šta ne.
crni kais guci

Kategorije: Lifestyle