Lacoste casual cipele za proljeće-ljeto 2014

lacoste

Jednostavan stil nikada ne izlazi iz mode

I ove godine Lacoste kolekcijom cipela za muškarce dominiraće smeđe, crne, bordo i plavkaste tzv. zemljane nijasne boja. Ovaj brend u posljednjih nekoliko godina postao je prepoznatljiv upravo po svojoj casual i urbanoj odjeći i obući.  Nova izdanja vratila su se svojim počecima, odnosno inspiraciji – krokodilu.

Ukoliko vam je teško da pronađete cipele koje vam odgovaraju i koje su u skladu sa vašim stilom, sa nekim od klasičnih Lacoste modela sigurno nećete pogriješiti. Oni ne izlaze iz mode, a s obzirom na kvalitet cijene su im pristupačne i kreću se oko 100 evra, manje-više zavisno od modela.

chanler

Chanler

Nautički šarm i udobnost koji karakterišu Lacoste Chanler cipele, takođe predstavljaju novi klasik kolekcije ovog brenda za proljeće-ljeto 2014. Vrhunsku udobnost i fleksibilnost stekle su zahvaljujući mekanom antilopa gornjem dijelu, ali i zahvaljujući specijalnom mekanom djonu koji doprinosi udobnom hodanju.

Sherbrooke Golf

Sherbrooke Golf

Sherbrooke Golf, kombinacija je modernog stila i autentičnih detalja. Ovu cipelu čine meka antilopa i nježno brušena koža koja joj daje opušten izgled, ali i udobnost. Đon daje poseban izgled i ukoliko ste ljubitelj farmerki sa ovim cipelama možete slobodno da ih kombinujete.

Sherbrooke Hi

Sherbrooke Hi

Sherbrooke Hi klasičan je izgled Lacoste cipele. Napravljen je od kvalitetnog materijala i višegodišnji je favorit u kolekciji ovog brenda. Cipele su bez nekih posebno istaknutih linija što ostavlja prostor za kombinaciju sa mnogim stilovima. Zaštitnik su elegantnog stila i mogu se kombinovati i uz svijetlo odjelo za savremeni gospodski izgled.

Busoni

Busoni

Lacoste Busoni su savremene, klasične, brod cipele.  Međutim, zbog pertli koje je krase moglo bi se reći da su ovo ipak klasične patika-cipele. Inspirisane su i sportskom linijom proizvoda, a cilj je da budu udobne i na goloj koži, ali i da ih uvijek možete kombinovati za različite prilike i uz mnoge stilove. Sačinjene su od kvalitetne kože i u sebi nose dozu tradicionalnog izgleda upravo zbog načina na koji su napravljene, ali i boje.

Napomena: Kako da prepoznate original Lacoste logo? Krokodil je tamnozelene boje, rep mu je okrenut ka gore i nikada nije sasvim zaobljen, nije otisnut niti ljepljen. Kada su ove cipele u pitanju, Lacoste znak je prišiven za obuću.

Kategorije: Lifestyle