Lamborghini 88 Tauri mobilni telefon od 6.000$ – Ekskluzivitet za najbogatije!

Lamborghini mobilni telefon-01

Lamborghini 88 Tauri mobilni telefon od 6.000$ – Ekskluzivitet za najbogatije!

Lamborghini je za svoje vjerne kupce pored ekskluzivnih automobila obezbjedio i ekluzivni mobilni telefon koji će biti proizveden u ograničenoj seriji. Radi se o mobilnom telefonu koji je postavljen na Android platformu, a performanse su prosječne poredeći sa ostalim telefonima iz visoke klase.

Lamborghini mobilni telefon-02

Ono što ovaj pametni telefon razlikuje od drugih su materijali od kojih je napravljen, a to su koža i kvalitetan čelik. Telefon ima ekran dijagonale 5 inča rezolucije 1920×1080 piksela. “Srce telefona” čini Qualcomm quad core “801” procesor, a tu je 3 GB RAM te 64 GB interne memorije. Glavna kamera ima rezoluciju od 20 megapiksela, dok prednja kamera ima rezoluciju od 8 megapiksela. Baterija je kapaciteta 3.400 mAh.

Lamborghini mobilni telefon-03

Broj primjeraka ovog telefona bit će ograničen na 1947 komada, što simobilizira godinu rođena osnivača Automobili Lamborghini. Za proizvodnju ovog telefona zadužena firma Tonino Lamborgini, ćerka firma koju je osnovao jedan od sinova čuvenog Ferruccio Lamborghinia, osnivača Automobili Lamborghini.

Lamborghini mobilni telefon-04

Na kraju sve priče dolazimo do cijene, a ona iznosi “sitnih” 6.000$.

Lamborghini mobilni telefon-05

Kategorije: Lifestyle