Auto kuća Pavić: Vaše zadovoljstvo naš je cilj!

01 Autokuca Pavic 2014 - 01

Auto kuća Pavić: Vaše zadovoljstvo naš je cilj!

Ovlašteni prodavac i serviser za Citorën vozila

„Pavić-Komerc“, čija je poslovna zgrada zaklonjena povelikim skladištem firme „Sinbra“, unaprijed ne govori mnogo. Međutim, kada se tome nazivu doda i odrednica „Autokuća Pavić“, onda situacija postaje jasnija. Još ako se tome pridoda ime čuvene Francuske auto-industrije Citroën, onda poznavateljima ove oblasti postaje jasno kako se iza svega „krije“, glavom, bradom, zvanjem i znanjem gospodin Mijat Pavić. Riječ je o porodici Pavić, danas u ovom kraju poznatoj po prodaji i servisiranju „Citroënovih vozila“.

[gmedia id=64]

Firma je mijenjala svoj naziv shodno zakonskim odredbama i potrebama. Od 1998.godine Pavić-Komerc je prvi ovlašteni prodavač i serviser iz proizvodnog programa Citroën u BiH. Uz veliki napor i trud firma se iz godine u godinu gradila i proširivala shodno zakonskim odredbama proizvođača.

Sve je krenulo u starom objektu koji je sagrađen davne 1981. godine, a sa rastom obima posla proširivao se dio po dio i to kao prvo sagrađen je salon automobila, skladište rezervnih dijelova i prostor za komercijalne poslove.

Dugo godina koristio se stari servis koji nije bio u sklopu salona dok se tržište nije proširilo, Upornošću kao i uz kvalitetan rad servisa klijenti su prepoznali vrijednosti Pavić-Komerca pa se obim posla proširio u tolikoj mjeri da stari objekat servisa više nije mogao zadovoljiti sve potrebe.

Zbog toga u firmi Pavić-Komerc kreću u novi  izazov, a to je izgradnja potpuno novog servisnog objekta koji je sada u sklopu salona i skladišta rezervnih dijelova tako da je trenutno sve povezano što je veoma lakše za komunikaciju između djelatnika kao i lakša pristupnost našim klijentima.

Autokuća Pavić danas raspolaže najmodernijim alatima za servisiranje Citroën vozila te prati najnovije inovacije u tom dijelu. Pored adekvatnog prodajno-servisnog objekta, serviseri Pavić-Komerca radovno se edukuju i usavršavaju svoja znanja i vještine, a sve s ciljem da bi svojim klijentima pružili što kvalitetniju uslugu. Tokom godine više puta posjećuju mnogobrojne seminare i workshop.

U firmi Pavić-Komerc d.o.o. kažu da se najviše brinu o svojim klijentima koji su im pružili povjerenje te da nastoje to i opravdati i zato je njihov slogan: VAŠE ZADOVOLJSTVO NAŠ JE CILJ!

04 Autokuca Pavic 2014

U prilog tome govori činjenica da svi koji su imali „dodir“ sa firmom Pavić-Komerc imaju samo riječi hvale, pa nije slučajno zašto veliki broj kupaca svojim prijateljima preporučuje firmu Pavić-Komerc. Da se zaista radi o kvalitetnoj usluzi i iskrenoj brizi za kupcem govori i to da klijenti firme Pavić-Komerc dolaze i iz drugih kantona Federacije Bosne i Hercegovine.

Za one koji žele kupiti neki od Citoren modela, tu je veliki auto salon u kojem se uvijek nalaze atraktivni lagerski modeli. Kupci koji koji žele automobil „po svojoj mjeri“, ljubazno osoblje prodajnog salona svojim znanjem i iskustvom pomoći će u odabiru modela, opreme i motora, u skladu sa zahtijevima i potrebama kupca. Pored ponude novih automobila Pavić-Komerc ima i bogat lager rabljenih automobila, različitih proizvođača, a svi automobili imaju provjerenu historiju uz urednu servisnu dokumentaciju. U prodajnom salonu, pored automobila možete kupiti i orginalnu dodatnu opremu, a vjerni Citroën fanovi mogu pronaći Citroën brendirane odjevne predmete i druge rekvizite.

Jednom riječju, u firmi Pavić-Komer pronaći ćete na jednom mjestu tradiciju, kvalitet, stručnost i ljubaznost, što prefinjena Citorënova klijentela itekako zahtijeva, ali i cijeni.

Vaše zadovoljstvo naš je cilj!

02 Autokuca Pavic 2014

Pavić Komerc d.o.o. Tuzla

Ljepunice bb,
75212 Mramor (Tuzla)

Tel: +387 35 384 291 : 384 487
Fax: +387 35 384 488
Servis vozila: +387 61 725 000

E-mail: [email protected]
Web: www.pavic.ba

Kategorije: Marketing