Novi SUV C5 Aircross Hybrid: SUV u klasi Ë-Confort

Novi SUV C5 Aircross Hybrid: SUV u klasi Ë-Confort

CITROËN kreće u pohod na tržište električnih vozila predstavljajući svoj novi tehnološki podvig: novi SUV C5 Aircross Hybrid, tiho gradsko vozilo u klasi ë-Confort.

Iako se već dokazao kao uzor u pogledu udobnosti zahvaljujući novim ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima®, sjedalima Advanced Comfort i 20 tehnoloških rješenja za pomoć u vožnji, SUV C5 Aircross ovom izvedbom s punjivim hibridnim motorom zakoračuje u novu fazu u programu Citroën Advanced Comfort®.

Novi SUV C5 Aircross Hybrid predstavlja prvi korak u pohodu marke CITROËN na tržište električnih vozila, čiji je cilj da do 2025. uvede električne izvedbe u svoju cjelokupnu gamu. Naime, 2020. će godina za CITROËN biti godina širenja game koja će, osim motorima s unutarnjim izgaranjem visokih performansi, biti obogaćena i potpuno električnim vozilima i vozilima s punjivim hibridnim motorima.

Počevši od novog vozila SUV C5 Aircross Hybrid, svi novi modeli koje će Marka staviti na tržište imat će i električne izvedbe, čime će se ispuniti cilj marke CITROËN u pogledu odgovornog energetskog prijelaza, a to je da se najvećem broju kupaca u središtu tržišta mogu ponuditi vozila inspirirana navikama samih kupaca, u svakom segmentu i na svakom tržištu.

Novi SUV C5 Aircross Hybrid, tiho gradsko vozilo koje se može kretati bez zvuka i bez vibracija u svakodnevnim vožnjama, pruža izvanrednu udobnost u vožnji i time dodatno pojačava dojam izolacije dobivene višeslojnim prednjim staklima koja izoliraju zvuk, ovjesima s progresivnim hidrauličnim graničnicima® ili sjedalima Advanced Comfort, čime se stvara dojam vožnje kao na letećem tepihu karakterističan za nekadašnja vozila CITROËN.

Potpuni užitak i fluidnost električne vožnje zahvaljujući velikom okretnom momentu od 320 Nm koji je trenutno dostupan i linearnom ubrzanju koje se postiže zahvaljujući električnom automatskom mjenjaču s osam stupnjeva prijenosa (ë-EAT8). S ukupnom snagom od 225 KS (benzinski motor od 180 KS, električni motor od 80 kW) novi SUV C5 Aircross Hybrid nudi vozne osobine visoke klase za naglašeni užitak u vožnji.

U svojoj izvedbi s punjivim hibridnim motorom SUV C5 Aircross i dalje je Best in Class u smislu modularnosti zahvaljujući dobro osmišljenoj ugradnji baterije visokog napona ispod stražnjih sjedala: 3 zasebna stražnja sjedala iste širine, klizna, sklopiva i podesiva po nagibu, te obujam prtljažnika u rasponu od 460 l do 600 l, što je rekordna vrijednost u kategoriji vozila C-SUV s punjivim hibridnim motorom.

Jednostavan i ugodan, novi SUV C5 Aircross Hybrid vozilo je s punjivim hibridnim motorom osmišljeno da vam olakša svakodnevicu: pojednostavnjeno brzo punjenje koje se može programirati, intuitivna i didaktička sučelja, sustav internetskih usluga koje omogućuju još veću opuštenost vozača.

Kategorije: Noviteti