Početak novog razdoblja za Citroën

Citroen Xsara Picasso 2014

Početak novog razdoblja za Citroën

S Citroën Xsara Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso i C3 Picasso, CITROËN je ostvario uspješnu priču te se afirmirao kao lider u segmentu kompaktnih monovolumena. Marka je prodala gotovo 3 milijuna vozila, koja nose taj potpis, od 1999. godine.

Danas, CITROËN ide korak dalje u toj dinamici i otkriva CITROËN TECHNOSPACE, kojim navještava budući kompaktni monovolumen marke CITROËN koji će lansirati u drugoj polovini 2013. godine.

Ovaj model dokazuje Créative Technologie marke CITROËN i označava početak novoga razdoblja zahvaljujući:

  • Rekordno niskoj emisiji CO2 od 98 g/km, koju postiže s pomoću nove modularne platforme EMP2 (Efficient Modular Platform 2) koja spaja učinkovitu arhitekturu i optimiziranu masu.
  • Bojne tehnologije u službi udobnosti, uključujući sučelje osjetljivo na dodir s panoramskim ekranom od 12’’ visoke rezolucije.
  • Proporcijama neviđenih razmjera koje spajaju kompaktnost (D: 4,43m / Š: 1,83m / V: 1,61 m) i iznimnu prostranost s rekordnim obujmom prtljažnika (537 litara VDA).
  • Prepoznatljiv i izražajan stil dinamičnih linija i tehnološka svjetla te stražnja svjetla s 3D efektom koja su inspirirana najnovijim konceptnim vozilima Marke.

Koncept CITROËN TECHNOSPACE bit će predstavljen na dolazećem Automobilskom sajmu u Ženevi.

Kategorije: Noviteti