Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 Connect

Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 Concept 2013

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 Connect

Superiorni sistem 6×6 pogona na sve točkove, AMG V8 biturbo motor i izgled koji ne ostavlja sumnju da je Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 off roader model koji predstavlja poslednju riječ kada govorimo o vozilima koja mogu da savladaju svaku prepreku.

Ovaj model karakteriše 544 KS, pogon 6×6, pet blokiranja diferencijala, sistem za kontrolu pritiska u pneumaticima i specijalna šasija. Sa druge strane, zahvaljujući bogatstvu unaprjeđenja enterijera AMG odjeljenja kompanije Mercedes-Benz, osobe koje se nađu u ovom vozilu imati će prilike da uživaju u najvišem stepenu komfora.

Ovaj model spaja u jedno najbolje iz tri svijeta. Najnoviju seriju proizvodnih modela G klase koja donosi superiornost u kretanju van puteva, najmoderniji enterijer sa impresivnim novim instrumentima na komandnoj tabli, a tu su i čuveni AMG luksuz i performanse.

Vozilo pokreće V8 biturbo motor koji razvija 544 KS i 760 Nm okretnog momenta. Motor je uparen sa AMG Speedshift Plus 7G Tronic automatskom transmisijom, a koja je uparena sa sistemom pogona na prednje točkove modela G63 AMG i twin-drive pogonom na zadnjim točkovima.

Kategorije: Noviteti