Apollo gume na bh tržištu: Povoljna cijena s respektabilnim svojstvima

Apollo Alnac 4G Winter (3)

Apollo gume na bh tržištu: Povoljna cijena s respektabilnim svojstvima

Uoči nadolazeće zimske sezone na bh tržište stigle su gume Apollo. U pitanju su gume za putnička vozila respektabilnih voznih svojstava po iznimno povoljnijim cijenama, koje se izdvajaju u masi sličnih ekonomski orijentisanih guma na tržištu.

Kada kupujete automobilske gume jedna od prvih i bitnih odrednica je da birate provjerene gume kod poznatih i provjerenih trgovaca. Novost na tržištu, ali nikako novost u gumarskoj industriji su Apollo gume. Svjetski poznati gumar Apollo Tyres LTD putem svoje franšize na bh. tržište je plasirao Apollo gume preko ovlaštenog i dugogodišnjeg zastupnika Sava Trgovina d.o.o. iz Sarajeva. U pitanju su gume za putnička vozila respektabilnih voznih svojstava po iznimno povoljnijim cijenama, koje se izdvajaju u masi sličnih ekonomski orijentisanih guma na tržištu.

Apollo gume (1)

Projekat Apollo-Vredestein dotaći će novi poslovni zamah otvaranjem druge tvornice u EU. Naime, pored proizvodnih postrojenja u matičnoj Holandiji, početkom 2017. godine biće otvorena 475 miliona eura vrijedna tvornica u mađarskom Gyongyoshalaszu. Puni godišnji kapacitet mađarske tvornice, udaljene 100 km istočno od Budimpešte, biće 5,5 miliona putničkih i guma za laka komercijalna vozila, odnosno 675.000 pneumatika za teretna vozila.

Apollo linija automobilskih guma ima zavidne performanse, dinamična dizajn i krajnje povoljne cijene. Za razliku od mnogih drugih nepoznatih i sumnjivih proizvoda koji su preplavili tržište, Apollo gume imaju jak i pouzdan pedigre da odgovore na sve veće zahtjeve kupaca i u ekonomskoj klasi.

Detaljan cjenovnik Apollo guma za bh tržište možete pronaći na adresi www.sava.ba.

Kategorije: Gume