Porsche Panamera A.Kahn Design

Porsche Panamera A Kahn Design

Porsche Panamera A.Kahn Design

Britanska tunerska kompanija A.Kahn Design predstavila je prerađenu verziju modela Porsche Panamera. Tuneriski tim na čelu sa Afzalom Kahnom podigli su Njemačku inženjersku vještinu na jedan potpuno novi nivo.

Porsche Panamera dobila je savršen paket unaprjeđenja eksterijera koji se sastoji od ventiliranih proširenih prednjih i zadnjih blatobrana, spojlera na krovu vozila i poklopcu prtljažnika, čeljusti kočnica u boji tečnog zlata, niže opruge ovjesa i LED dnevna svjetla. Unutrašnjost automobila dobila je takođe nove detalje, kao što su sportski volan, novi dizajn instrument table, umetci u piano crnoj boji, sportska sjedišta presvučena u kombinaciji kože i Alcantare, posebni tepisi itd.

Pored spuštenog ovjesa automobil je dobio i novi sportski ispušni sistem, a dvostruke cijevi na obje strane obojene obojene su u mat crnu boju. Filozofija kompanije je da se kupcima uvijek obezbjedi ono što žele pa su tako na raspolaganju brojne opcije koje se odnose na prilagođenje elemenata enterijera vozila. Vozilo je opremljeno i specijalnim Kahn RS-R 9.5×22“ inčnim točkovima naprijed i 10.5×22“ nazad.

Svi koji požele ovaj automobil trebaju izdvojiti 86.875 funti.

Kategorije: Tuning