Akcija – Peugeot 308 SUPER A

Akcija – Peugeot 308 SUPER A

Peugeot u BiH je zbog velikog interesovanja za akciju u sklopu koje je model 308 dostupan po specijalnim uslovima odlučio produžiti pogodnosti do kraja osmog mjeseca.

“Interesovanje za ovu akciju je zaista veliko i zbog toga smo odlučili produžiti akciju i omogućiti našim kupcima da do kraja osmog mjeseca iskoriste pogodnosti i postanu vlasnici 308-ice koja je prepoznata kao sigurno, pouzdano i štedljivo vozilo”, izjavio je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

U sklopu specijalne akcije 308 1.6 HDi Access sa 92 KS dostupan je po cijeni od 26.600 KM sa maglenkama, klimom, sportskim branikom, električnim retrovizorima i podizačima stakala, CD-MP3 uređajem i 4 godine garancije. Akcija vrijedi na svim verzijama modela 308, a kao dodatna pogodnost u vrijeme godišnjih odmora obezbjeđeni su gratis krovni prtljažnik i auto frižider.

Peugeot 308 nosilac je mnogobrojnih nagrada, a među najznačajnijim su Zlatni volan u Njemačkoj, motor godine 2008., kao i automobil godine u Rusiji za 2009. godinu. Peugeot 308 je i dvostruki Ginisov rekorder po potrošnji goriva i emisiji štetnih gasova.

Kategorije: Vijesti