CARLANDER: Osam godina sa vama

CARLANDER: Osam godina sa vama

CARLANDER | auto moto portal danas slavi osmi rođendan.

Na današnji dan, 1. oktobra 2011. godine CARLANDER | auto moto portal postao je dostupan za sve strastvene ljubitelje automobilizma i započeo svoju misiju koja i danas traje – Da na brz i pojednostavljen način pruži informacije o novitetima u automobilskoj industriji, realno ocijeni aktuelnu ponudu na tržištu automobila kako bi potencijalnim kupcima olakšao izbor vlastitog ”ljubimca na četiri točka”.

U proteklom periodu nastojali smo na objektivan i profesionalan način donositi Vam najvažnije i najkorisnije informacije. Podrška koju portal uživa od strane predstavnika renomiranih proizvođača automobila, te opšta informisanost građana o njegovom postojanju, govore u prilog činjenici da CARLANDER prati aktuelne trendove u izvještavanju iz svijeta auto moto sporta, koji je podjednako prihvaćen od strane vrsnih poznavalaca automobilske industrije, kao i ljudi kojima je potrebna tek ‘informacija više’.

Našim čitateljima omogućili smo u zadnjih pet godina da po svom nahođenju glasaju i odaberu “Test automobil godine” i tako daju realnu ocjenu testiranim automobilima, ali i našem radu.

Vjerujemo da ćete i u budućnosti nastaviti pratiti rad i zalaganje cijelog CARLANDER tima intenzivno posjećujući naš portal. Spona koja nas povezuje je ista – ljubav prema automobilima, motociklima i sportu.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj podršci i radujemo se našim novim susretima na www.carlander.ba.

Kategorije: Vijesti