Dunlop Sport Maxx RT

Nova Dunlop guma – Dunlop Sport Maxx RT

Dunlop kao vodeći proizvođač guma u svijetu dobro zna koliko je važno iskoristiti sve što gume nude. Ove godine, novitet u ponudi ljetnih guma je Dunlop Sport Maxx RT. Riječ je o prvoklasnoj gumi sa inovativnim karakteristikama kao što su prilagodljiva mješavina sa prijanjanjem koje dopušta sportski stil vožnje i novim blokovima koji povećavaju učinkovitost pri kočenju, te time doprinose kraćem putu kočenja. Ova guma proizvodi se u različitim dimenzijama i to od 16“ do 18“, a može se naći u ponudi ovlaštenih trgovaca ASA AUTO-a.

Ovisno o godišnjem dobu i klimi koja vlada u određenom području koriste se i različite vrste automobilskih guma. Tako postoje ljetne, zimske i cjelogodišnje gume. One se razlikuju prema sastavu i obliku gazne površine, a te dvije karakteristike do izražaja dolaze ovisno o temperaturi okoline i površini preko koje guma prelazi. Zbog toga se gume različito ponašaju pri niskim i pri visokim temperaturama. Ljetne gume se koriste baš ljeti, jer su namijenjene za vožnju iznad 7 stepeni.

ASA AUTO će kod nekolicine svojih trgovaca napraviti promociju nove Dunlop ljetne gume Sport Maxx RT, i uručiti simbolične poklone kupcima.

Više informacija o promociji i kompletnoj ponudi Dunlop ljetnih guma, kupci mogu potražiti kod ovlaštenih partera ASA AUTO-a širom Bosne i Hercegovine.

Kategorije: Vijesti