Novi Renault Fluence u BiH Već od 23.499 KM

NOVI RENAULT FLUENCE

Novi Renault Fluence u BiH Već od 23.499 KM

Osvježeno izdanje Renaultovog elegantnog limuzinskog modela Fluence, stiglo je na tržište Bosne i Hercegovine. U pitanju je automobil koji iz temelja mijenja pojam putovanja prve klase, nekad rezervisanog samo za skupe luksuzne limuzine, jer sa velikodušnom ponudom prostora i unaprijeđenom tehnologijom sa jednostavnim i intuitivnim korištenjem, svako putovanje sa modelom Fluence postaje putovanje prvom klasom.

U odnosu na prethodnika, novi je Fluence dobio suptilne dizajnerske novosti, a najveća se primjećuje na prednjem dijelu koji je dobio novi branik, naglašeni tvornički logo i LED dnevna svjetla, dok se promjene u enterijeru odnose na digitalnu instrument tablu i kvalitetnije materijale. Zaljubljenike u tehniku, oduševit će R-Link multimedijalni sistem sa ekranom osjetljivim na dodir, koji nudi navigaciju, telefoniju, slušanje radija i reprodukciju muzike sa prenosnih uređaja.

U ponudi motora novost je osvježeni 1.6 16V benzinski motor, i koji sada može biti uparen i sa X-Tronic CVT mjenjačem i u prosjeku trošiti samo 6,4 l/100 km. Novost su i dizelski dCi 110 EDC, uparen sa mjenjačem sa dvostrukim kvačilom, te potpuno novi 1.6 litarski dCi sa 130 KS, koji u prosjeku troši tek 4,6 litara na 100 km.

Novi Fluence u Bosni i Hercegovini starta cijenom od 23.499 KM sa PDV-om. Za taj iznos dobija se model pokretan 1.6 litarskim 16v benzincem i opremljen početnim, ali itekako bogatim paketom Authentique, koji između ostalog nudi šest zračnih jastuka, putni kompjuter, električni paket, tempomat, klima uređaj, Radio CD MP3 sa Bluetooth i USB konekcijom, te komandama na upravljaču.

Besplatna produžena garancija na vozilo u trajanju od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara (isključivo za tržište Bosne i Hercegovine) se podrazumijeva. Sve dodatne informacije o novom Renaultu Fluence moguće je dobiti kod svih ovlaštenih Renault koncesionara ili na provjerenoj adresi www.renault.ba.

Kategorije: Vijesti