Nova Nissan NP300 Navara: Dobitnik međunarodne nagrade za najbolji pick-up

NP300 Navara Ipoty

Nova Nissan NP300 Navara: Dobitnik međunarodne nagrade za najbolji pick-up

Potpuno nova Nissan NP300 Navara na ceremoniji održanoj u Lyonu u Francuskoj osvojila je cijenjenu nagradu za Međunarodni pick-up 2016.

Nissanov nedavno predstavljeni pick-up othrvao se snažnoj konkurenciji Mitsubishija L200 i Forda Ranger, a žiri je posebno pohvalio nadmoćna vozna svojstva i terenske sposobnosti, snažne performanse motora i nosivost.

Nova NP300 Navara je podvrgnuta rigoroznom testiranju za Međunarodni pick-up godine, na kojem su ocjenjivane terenske sposobnosti, vozna svojstva i vrijednost dobivenog za uloženo. Testirane su i uspoređivane radne sposobnosti pick-upova, među njima i kapacitet vuče.

Nova NP300 Navara spaja udobnost i uglađenost crossovera sa hvaljenim terenskim sposobnostima, izdržljivošću i nosivošću po kojima je Navara poznata.

Njena robusna šasija se odlikuje brojnim novostima, uključujući potpuno novi multilink zadnji ovjes sa pet spona ugrađen na verziji sa dvostrukom kabinom i impresivan sanduk koji je 67 mm duži od onog prethodne generacije.

NP300 Navara Ipoty 2

Bogata ponuda inovativnih i pristupačnih automobilskih sistema poput panoramskog Around View Monitora i sistema automatskog kočenja (FEB), osmišljenih da poboljšaju vozna svojstva i praktičnost također je jedinstvena u segmentu pick-upova.

Philippe Guérin-Boutaud, potpredsjednik globalnog odjela lakih gospodarskih vozila Nissan izjavio je: „Ova prestižna nagrada kruna je Nissanovog 80-godišnjeg iskustva u proizvodnji pick-upova. Na rigoroznim testiranjima za međunarodni pick-up godine istaknuo se snažan i inovativan karakter nove Navare.”

„Nissan je u Europi na glasu kao proizvođač snažnih terenaca i revolucionarnih crossovera.  Ova nova Navara predstavlja spoj ta dva svijeta izvrsnosti u obliku revolucionarnog pick-upa koji spaja karakter robusnog terenca sa profinjenošću i efikasnošću crossovera”, dodao je Ponz Pandikuthira, direktor odjela lakih gospodarskih vozila Nissan u Europi.

„Prava je čast dobiti nagradu za najbolji Međunarodni pick-up godine od žirija najiskusnijih novinara specijaliziranih za privredna vozila iz cijele Europe. Zahvaljujemo žiriju za Međunarodni pick-up godine na ovoj nagradi i što su prepoznali kvalitetu nove Nissan Navare.”

Proizvodnja potpono nove NP300 Navare je započela ovog mjeseca u Barceloni. Njena prodaja širom Europe počinje s početkom 2016.

Kategorije: Vijesti