Hyundai PSC Sarajevo

Hyundai PSC Sarajevo

 Novi PSC Hyundai

Hyundai Auto BH je otvorio vrata svog novog  prodajno servisnog  centra na lokaciji Bare, naselje Šip.

U skladu s tim da Hyundai globalno već duže vrijeme predstavlja najbrže rastući auto brend u svijetu, i kao takav jedan je od rijetkih koji je u ovoj godini uprkos cjelokupnoj situaciji ostvari rast, nije nimalo začuđujuće zašto je Hyundai u BiH se odlučio na tako veliki iskorak. Novim centrom Hyundai je dobio izgled Premium brenda, što zaista i jeste.

Novi Hyundai-ev objekat prostire se na 6.300 m2 i sastoji se od četiri nivoa, od kojeg su dvije etaže pod zemljom i sadrže 150 parking mjesta, prizemljem koje se sastoji  od prodajnog salona, servisnog  centra, prodavnice za rezervne dijelove i galerije u kojoj su smještene kancelarije naših zaposlenika.

Salon

Otvaranjem novog prodajno servisnog centra Hyundai je na prvom mjestu za cilj postavio premisu:

« Zadovoljiti potrebe i očekivanja svojih kupaca i klijenata, ali i prevazići ista ujedno.« Sa novim Hyundai centrom svi klijenti imati će priliku dobiti kompletnu i vrhunsku uslugu krenuvši od prodajnog salona opremljenog po posljednjim korporativnim  standaradima ( sa kutkom za klijente, ali i za djecu) pa sve do vrhunski opremljenog servisa.

Servisni centar je opremljen sa vrhunskom opremom i tehnikom, također po posljednjim korporativnim standaradima i posjeduje 6 dizalica, liniju za dijagnostiku marke MAHA, geometriju točkova, vulkanizersku stanicu, autopraonicu, 2 mašine za punjenje klima uređaja sa gasom R14 i novim eko gasom 1234 YFK…

Novi PSC Hyundai 1

 Sve mašine i oprema bez obzira na vrhunski kvalitet ne mogu raditi bez kvalitetnog kadra, stoga dodatnu vrijednost Hyundai-a predstavlja upravo stručno i usavršeno osoblje čiji je glavni zadatak pružiti maksimalno podršku i uslugu svojim klijentima, te zadovoljiti sve njihove potrebe, jednostavno prevazići njihova očekivanja.

Obzirom da Hyundai ima razloga za slavlje i za radost, poziva sve zainteresirane da nas posjete u našem novim prodajno servisnom centru.  Tom prilikom Hyundai je za svoje posjetioce spremio i specijalnu akciju u kojoj svi pri kupovini vozila mogu ostavariti popust do 7.785 KM na odabrane modele ili da izaberu Hyundai  finansiranje sa 0% KS uz Unicredit Leasing.

Pozivamo sve da nas posjete u našem novom prodajno servisnom centru i počaste nas svojim prisustvom.

Kategorije: Vijesti