Jubilej za Citroën DS3

U Francuskoj proizveden već 200 000. Citroën DS3

S proizvodne linje tvornice u Poissyu, u Francuskoj, upravo je izašao 200 000. model Citroën DS3. Brojka pokazuje uspjeh ovog modela, koji je lansiran u ožujku 2010. godine. Uspjeh je dodatno pojačan s njegovim lansiranjem u Brazilu i Kini od ove godine. U 2013. godini bit će lansiran Citroën  DS3 Cabrio, nova silueta koja će osnažiti prvi model iz DS linije.

CITROËN je lansirao Citroën DS3 u ožujku 2010. godine. Marka s njim pokreće DS liniju, novi pristup premium automobilima za kupce koji traže veliki izbor u pogledu stila, osjećaja u vožnji, dizajna i  profinjenosti. Bilo izvana (krov, karoserija, kućište retrovizora, kotači, itd.) ili iznutra (ukrasi na instrumentnoj ploči, ručica mjenjača, presvlake), personalizacija CITROËN DS3 omogućava svakome kreiranje automobila po vlastitoj želji.

U Francuskoj, u Poissyu (Yvelines), jedinoj tvornici na svijetu koja proizvodi Citroën DS3, proizveden je 200 000. Citroën DS3 za španjolskog kupca, u izvedbi Sport Chic THP 155. Pravi ponos svih radnika i radnica u Poissyu, koji su posebno obućeni kako bi svoje znanje prenjeli u svaku fazu proizvodnje i koji svakodnevno doprinose kvaliteti i uspjehu modela Citroën DS3.

Kategorije: Vijesti