Naša mala klinika i CARLANDER postali medjiski partneri

nmk logo 2015

Naša mala klinika i CARLANDER postali medjiski partneri

“Naša mala klinika” i CARLANDER | auto moto sport & lifestyle portal postali su medjiski partneri.

CARLANDER portal kao stručni mediji iz oblasti automobilizma ne tako davno uveo je i rubriku lifestylea što je kod čitatelja naišlo na pozitivne reakcije. Takvom odlukom proširila se populacija naših čitatelja, kako starosno, tako i spolno, zbog čega smo odlučili da odemo i korak dalje u proširenju naše publike.

S tim ciljem odlučili smo da uvedemo rubriku “Zdravlje i ljepota” koja će donositi na sebi svojstven način zanimljive teme i sadržaje. Obzirom da CARLANDER mediji od svog nastanka nastoji pružiti samo najkvalitetnije informacije i sadržaje, zadatak pronalaska medijsko partnera za buduću rubriku nije bio jednostavan, ali ipak smo uspijeli pronaći odgovarajućeg partnera.

Naš medijski partner za rubriku “Zdravlje i ljepota” postala je vodeća estetsko rekonstruktivna klinika iz Sarajeva, simpatičnog i originalnog imena “Naša mala klinika”. Ona okuplja vrhnski tim stručnjaka iz domena estetske i rekonstruktivne hirurigije, koji čine prim. dr. Alemko Čvorak  i prim. mr. sc. dr. Alija Aginčić (Link: ostali članovi tima NMK).

Uspješni tim doktora Čvorak-Aginčić u budućem periodu našim čitateljima će prenijeti svoj iskustva, znanja i savjete kroz rubriku “Zdravlje i ljepota”. Doktori Čvorak i Aginčić strastveni su zaljubljenici u automobile i već su odavno dio naše publike, pa za sklapanje partnerskog odnosa nije trebalo mnogo.

Već u aprilskom broj online CARLANDER Magazina čitajte o estetskim zahvatima koje najčešće koriste muškarci, ali i žene, šta im to donosi i zašto to rade. Također, sve detalje o našem novom medijskom partneru čitajte na www.nasamalaklinika.net

NMK 2015 - svi