Niže cijene servisnih usluga za Volvo vozila starija od četiri godine

Volvo servisna akcija

Niže cijene servisnih usluga za Volvo vozila starija od četiri godine

U ponudi „4+“ specijalne cijene za redovno servisno održavanje i 25 odsto popusta na dijelove koje treba zamijeniti.

I u ovoj godini, a pod sloganom „Želimo da Vaš Volvo ostane 100% Volvo”, mreža servisnih radionica Volvo kamiona u Bosni i Hercegovini vlasnicima vozila ove marke koja su starija od četiri godine nudi mogućnost da redovno servisno održavanje obave po povoljnijim cijenama od standardnih.

Tokom kampanje “4+” vlasnicima Volvo kamiona i autobusa nudi se redovan servis vozila koji podrazumijeva zamjenu ulja i prečistača (filtera) za ulje u motoru, zamjenu prečistača goriva, zamjenu separatora goriva, kompjutersku dijagnostiku i još 24 najvažnija pregleda na vozilu.

Cijene za ove usluge su znatno povoljnije od uobičajenih, recimo, za vozila opremljena motorom D13A kompletna usluga (ulje, prečistači i rad) košta 509,02 BAM, za vozila sa motorom D12D – 490,93 BAM, za ona sa motorom D12C – 472,60 BAM, za D12A – 460,89 BAM, za D9A – 490,93 BAM, za D6B – 358,24 BAM, za D6A – 344,33 BAM i za vozila sa motorima D7E – 349,55 BAM. Sve navedene cijene su bez PDV-a.

Pored toga, za sve popravke za kojima se ukaže potreba nakon ovog pregleda,Volvo servisne radionice u Butmiru – Sarajevo i Jakupovcima bb Laktaši, pripremiće posebnu ponudu – sa 25% popusta na dijelove potrebne za te popravke.

Za sve popravke i dijelove ugrađene u ovlaštenim Volvo servisima u Bosni i Hercegovini važi dvogodišnja garancija. Volvovi stručnjaci i ovom prilikom podsjećaju da su originalni Volvo dijelovi i usluge pružene u servisu iz Volvove mreže najbolje i najisplativije rješenje održavanje Volvo kamiona i autobusa.

Kategorije: Vijesti