Novi online portal za Audi Tehnologiju

Neues Audi Technology Portal jetzt online

Novi online portal za Audi Tehnologiju

Još više informativan, atraktivan i svestran, online portal za Audi Tehnologiju je sada potpuno nov.  Dizajniran posebno za novinare, pruža opsežne multimedijalne sadržaje koji se fokusiraju na Audi inovacije i tehnologije.

Audi Technology portal (www.audi-technology-portal.com) omogućava korisnicima da dožive „Vorsprung durch Technik“ kroz multimediju.  Nova online platforma je moderna i jednostavna za rukovanje, sadrži tekstove i ilustracije vezane za prodaju, te animacije vezane za tehnologiju brenda. Svi sadržaji su dostupni za download i prilagođeni su za korištenje od strane štampe, TV i online novinara.

Portal obuhvata sve modele i podijeljen je u sljedeće sekcije: Pogon, Elektrika/Elektronika, Šasija, Karoserija, Mobilnost za budućnost i Audi Specijalnost. Zadnja sekcija obuhvata teme kao napr. TDI hronologija. Ovo poglavlje predstavlja 25. godišnju historiju uspješne tehnologije u svim aspektima, od revolucionarne petocilindrične jedinice u motoru iz 1989. godine, do motora u pobjedničkom motoru iz utrke Le Mans, kao i električni pogon kompresora, što predstavlja zadnji novitet TDI tehnologije.

Kategorije: Vijesti