Predsjednica Uprave GM-a gostuje na skupu CAR-Symposiumu

Mary Barra opel gm 2016

Predsjednica Uprave GM-a i glavna izvršna direktorica Mary Barra govorit će na 16. skupu CAR-Symposium

Predsjednica Uprave General Motorsa i glavna izvršna direktorica Mary Barra bit će glavna govornica na 16. skupu CAR-Symposium u Bochumu. Tokom svog obraćanja Barra govorit če o budućnosti lične mobilnosti koja je već u punom zamahu.

“Automobilska industrija u narednih će pet godina doživjeti više promjena nego u prethodnih 50 godina“, rekla je Barra. „General Motors i Opel dobro su pozicionirani za vodeću ulogu u tim promjenama, koje će obuhvatiti sve – od električnih vozila i neograničenih mogućnosti povezivanja do zajedničkog korištenja automobila i posve autonomne vožnje.”

Tokom svog govora u centru RuhrCongress u Bochum u četvrtak 11. februara Barra će iznijeti i daljnje korake koje su GM i Opel poduzeli da bi na pravi način dočekali sve te uzbudljive promjene i prilike.

Međunarodni skup CAR-Symposium, koji organizira cijenjeni stručnjak iz branše profesor Ferdinand Dudenhöffer, jedan je od najvećih događaja za predstavnike automobilske industrije u Njemačkoj i Europi s više od 1000 učesnika. Godinu za godinom vodeći direktori iz branše ne propuštaju priliku da se tu pojave i podijele iskustva.

Kategorije: Vijesti