Preko 200 testnih vožnji

PEUGEOT ROAD SHOW 2013: Preko 200 testnih vožnji i nekoliko hiljada posjetilaca

Road Show 2013

Nekoliko hiljada posjetilaca prisustvovalo je Peugeot ROAD SHOW-u u Brčkom, Bijeljini, Mostaru, Sarajevu, Zenici i Banjaluci gdje je realizovano preko 200 testnih vožnji. U sklopu ove turneje Peugeot će posjetiti još Tuzlu 31.05. (TC Mercator) i Bihać 1.06. (pješačka zona).

“Dosadašnji odziv posjetilaca na Peugeot ROAD SHOW-u u gradovima u kojima smo bili je zaista odličan. Zbog velikog interesovanja razmišljamo neke gradove ponovo posjetiti na jesen. Ovo je bila odlična prilika da se družimo sa našim sadašnjim i potencijalnim kupcima, te da im omogućimo da saznaju više informacija o modelima koji ih zanimaju, da ih testiraju, osvoje nagrade, te kupe vozila po posebnim ROAD SHOW cijenama. Drago nam je da smo i mališane uspjeli zabaviti i da su i oni testirali Peugeot vozilo napravljeno samo za njih”, rekao je Denis Mašić, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

U toku ROAD SHOW turneje predstavljeno je sedam modela iz game putničkih vozila, a premijerno je predstavljen Peugeot 208 GTi.

Ljubitelji Peugeot-a u Tuzli i Bihaću u naredna dva dana imaju priliku da u svojim gradovima uživaju u cjelodnevnom Peugeot druženju, a fotografije iz svih gradova možete pronaći na službenoj Facebook stranici Peugeot u BiH.

Peugeot Road Show 2013

Kategorije: Vijesti