Prodajna akcija

Prodajna akcija za Mercedes-Benz C i E-klasu

C i E-klasa

Cijena stila i elegancije sada do 20 % niža

Najprodavanije Mercedesove limuzine trenutno su dostupne po najpovoljnijim cijenama do sada. Prodajna akcija sa popustima od 15 do 20 % za Mercedes-Benz C i E-klasu predstavlja ponudu koja se ne propušta.

AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u BiH, ponovo je pripremio izuzetno atraktivnu ponudu za sve ljubitelje vozila sa trokrakom zvijezdom. Nova prodajna akcija odnosi se na najprodavanije Mercedes-Benzove limuzine. Sa nevjerovatnim popustima od 15 % za Mercedes-Benz C-klasu, i 20 % za E-klasu, ove elegantne i dinamične limuzine nikada nisu bile povoljnije.

Mercedes-Benz C-klasa idealno je rješenje za sve osobe koje žele veću agilnost, više snage i zabave, udružene sa tehnološkom perfekcijom. Ova popularna limuzina svojom vanjštinom utjelovljuje dinamičnost, a voznim osobinama osigurat će neponovljiv užitak za sve ljubitelje sportske vožnje. C-klasu obilježavaju dinamičan dizajn, snažni motori niske potrošnje goriva, te inovativni sigurnosni sistemi poput ATTENTION ASSIST, sistema asistencije za detekciju umora vozača.

Mercedes-Benz E-klasa zauzima vodeće mjesto među poslovnim limuzinama u svijetu. Njen elegantni dizajn privlači pažnju upečatljivim, sofisticiranim detaljima, od kojih su posebno prepoznatljiva dvostruka prednja svjetla. Ovaj sjajni automobil je odavno postao simbol udobnosti i sigurnosti, a već desetljećima postavlja standarde koje konkurencija bezuspješno pokušava dostići. E-klasa ujedinjuje udobnost, sigurnost, izuzetne vozne osobine i izvanredan izgled. Uz neprevaziđen komfor, dinamičnost i najviši nivo sigurnosti, E-klasa će ostaviti impresivan dojam u svakoj situaciji.

Ova atraktivna ponuda predstavlja izuzetnu priliku koja se ne propušta.

Kategorije: Vijesti