Renault BiH sprema posebnu ponudu

Renault BiH sprema posebnu ponudu

RENAULT BIH: „Dat’ ćemo vam ponudu koju nećete moći odbiti“. Što se ovih dana sprema u Renault, Dacia salonima?

Samo zvuči kao opaska iz filma „Kum“. Ovo jesu ponude koje ne smijete propustiti, ako kupujete novo vozilo. Zato požurite u GUMA M centre.

Nakon izuzetno uspješne akcije  koju su imali za svoje kupce Renault nastavlja jednakim tempom i dalje!

Zauzmite mjesto za upravljačem u best buy modelima na našem tržištu.

CLIO najprodavaniji gradski automobil, s 5 zvjezdica na Euro NCAP testu sigurnosti, savršen za početnike, dovoljno snažan i spreman za odvažne od sada uz klimu, navigaciju, ekran na dodir, Bluetooth + USB, aluminijske felge, u Generation izdanju za samo 21.900 KM do registracije!

MEGANE GrandCoupe sa sniženom cijenom do 6.000 KM, uz GRATIS paket opreme LIMITLESS (Multimedijski sistem s 7” dodirnim ekranom s funkcijom povezivosti s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, kartografija Europe, Internet povezivost i  kartica “Slobodne ruke”). Fenomenalna ponuda uključuje i GRATIS Paket opreme Klima s automatskom dvoozonskom klimom, senzorom za kišu, automatska svjetla, Aluminijske felge, LED svjetla…

Produženom garancijom časti Renault, od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara na sve Renault modele.

U Dacia salonima naći ćete jedan od najprodavanijih vozilo u BiH u svom segmentu. Sandero u opremi Stepway. Moderni gradski SUV, uz standardnu opremu, klimu, USB, Bluetooth, stilizirane felge, od sada svim kupcima nudi i Media Nav Evolution (ekran na dodir i navigacija)… Više opreme za istu cijenu, 17.990 KM do registracije. Što više dodati?

Kategorije: Vijesti