Renault i Dacia u Sarajevu predstavili aktuelne modele

Renault Dacia Tour 2014 Sarajevo - 01

Renault i Dacia u Sarajevu predstavili aktuelne modele

Renault i Dacia krenuli su na Tour po gradovima Bosne i Hercegovine. Prva stanica bio je glavni grad Bosne i Hercegovine, Sarajevo, a modeli ova dva brenda bili su izloženi na platou ispred Narodnog pozorišta.

Renault Dacia Tour 2014 Sarajevo - 03

Uz ljetne temperature tokom sunčanog dana i dobru organizaciju, posjetioci su mogli da se bolje upoznaju sa aktuelnim modelima ova dva brenda. Svi zainteresovani, pored detaljnog informisanja o izloženim modelima, mogli su se upoznati i o mogućem načinu finansiranja. Oni koji su propustili ovu promociju, sve detalje o njima interesantnim modelima mogu pronaći na www.renalut.ba i www.dacia.ba, ili kod lokalnog koncesionara Guma M.

Renault Dacia Tour 2014 Sarajevo - 06

Nakon Sarajeva, Renault Dacia Tour nastavlja put i u druge gradove BiH, a detaljne informacije o datumima i lokacijama bit će naknadno objavljene.

Renault Dacia Tour 2014 Sarajevo - 12

Ipak, da sve ne prođe u najboljem redu potrudio se je dan nesmotreni vozač GMC terenca koji je vozeći unatrag u ‘zakačio’ pješaka na pješačkoj stazi, a potom udario u jedan od izloženih automobila. Srećom, pješak je prošao bez posljedica, a na izloženom vozilu pričinjena je materijalna šteta.

Renault Dacia Tour 2014 Sarajevo - 13

Nakon što je izazvao nezgodu, vozač terenca je izašao iz vozila te se verbalno sukobio sa nekolicinom prisutnih, a među njima se našao i fotoreporter Slobodne Bosne koji se zatekao na mjestu događaja.

Policija je obavila uvđaj, a oštećeno vozilo povučeno je sa izložbenog prostora.

Renault Dacia Tour 2014 Sarajevo - 15

Kategorije: Vijesti