FIAT Professional službeni sponzor Yamaha Factory Racing Teama

Yamaha Racing i Fiat 01

FIAT Professional službeni sponzor Yamaha Factory Racing Teama

FIAT Professional i Yamaha Factory Racing Team produžili su uspješnu saradnju i za MotoGP sezonu 2014. Tim za koji voze Valentino Rossi i Jorge Lorenzo će uz FIAT Professional vozila za transport koristiti i FIAT automobile, čime je saradnja potpuna. FIAT logo ove sezone bit će jasno vidljiv na gornjoj strani oklopa Yamahe M1, odmah uz brojeve 46 i 99.

Yamaha Racing i Fiat 02

Testovi se upravo odvijaju na stazi Sepang, pa je ta prilika iskorištena za promociju ovog specifičnog partnerstva. U svrhu prijevoza motocikala i prateće opreme, pripremljeni su posebni setovi koji se mogu montirati u već poznate Doblò, Scudo i Ducato transportne modele. Ovi setovi će kroz prodajnu mrežu biti dostupni na svim važnijim tržištima, a njihova montaža i demontaža može se obaviti u toku nekoliko minuta.

Yamaha Racing i Fiat 03

Pomenimo da je Yamaha Factory Racing od 2004. godine osvojila 6 svjetskih titula šampiona, dok su se vozila Fiat Professional više puta okitila međunarodnim titulama, a posebno su cijenjena zbog male potrošnje goriva i niske emisije CO2.

Kategorije: Moto GP